WHAT I DO

Pro·pa·gan·da (de; v(m)): Ideeën, feiten of beweringen die met opzet zijn verspreid om het ene doel of individu te ondersteunen.

 

Waar ik de ene dag drukker mee ben dan de andere dag. Wat zich de ene keer uit in uitsluitend tekst en de andere keer wordt ondersteund met beelden. Een zin, een digitale campagne, een opname die niet te zien maar wel te horen is.  Ik verspreid ideeën, feiten of verhalen voor merken, individuen en van mijn eigen gedachtespinsels.

Content strategy

Ik maak content voor mooie merken en creatieve, inspirerende ondernemers. Wat ik mooi vind? Mensen en merken die zich inzetten voor elkaar,  voor kunst en cultuur en net zoals ik gek zijn op persoonlijke ontwikkeling. Ondernemers waar verbinding, groei en creativiteit een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap betreft.

 

Behoefte aan begrijpelijke taal en concrete voorbeelden? :)

De content die ik maak betreft het schrijven van blogs/ artikelen, herschrijven van websiteteksten, het opstellen van nieuwsbrieven en informatie en kennis delen via verschillende social media kanalen. Voor de meeste opdrachtgevers betreft dit het hele pakket. Samen bepalen we onderwerpen voor het blog (/blogs) op de website waar een nieuwsbrief aan wordt gewijd en bepaalt dit de rode draad voor deze weken op social media.

Naast online structuur en continuïteit aanbrengen betreft een gedeelte van de samenwerking ook samen brainstormen (contentmapping) en profielen van de klant in beeld brengen. Dit maakt de content niet alleen creatief en onderscheidend maar de samenwerking ook inspirerend en leerzaam. 

Copywriting

Ik schrijf teksten en ik redigeer teksten. Van met regelmaat verschijnende stukken tekst tot commerciële slogans en Haiku gedichten*. 

Creative thinker

De kunst van rust vinden in veel denken en dromen, hieruit patronen waarnemen en een vorm aan weten te geven. Vormen die niet altijd voor de hand liggend zijn uitgewerkt naar een concreet concept. Ik help met het vinden van online creatieve kansen en oplossingen door middel van consultancy. 

 

Nieuwsgierig naar mijn huidige projecten? Stuur mij een berichtje!

*Een haiku is een kort, niet-rijmend gedicht. Een haiku is een van oorsprong Japanse dichtvorm, maar ook ik in Utrecht gebruik deze vorm van schrijven.